Bli kontaktet

Bedrift eller konsulent

 

Oppslagstavla

Hjelper næringslivet med fagfolk

 

Godkjenning StartBANK Kvalifikasjonsordning for Bygg og Anleggsnæringen

 

06. okt. 10:
Fra vi startet vår bedrift har vi hatt et nært samarbeid med flere aktører i våre naboland samt Tyskland og Polen. Dette gjør oss mer fleksibel til å hjelpe deg som arbeidsgiver med og finne den arbeidskraften du er ute etter. Har du spørsmål er du er velkommen til en prat når det måtte være.  

 

23. aug. 10:
Etter en rolig vår og forsommer begynner vi igjen å se konturene av et mer normalt aktivitetsnivå i arbeidsmarkedet. Etterspørslen etter medarbeidere er økende igjen, da vi ser at flere og flere prosjekter som ble lagt på is nå blåses liv i igjen.
For deg som arbeidsgiver er tiden kansje inne igjen for vurdere ny ansettelser igjen. Det kan lønne seg å være tidlig ute for å sikre seg de beste medarbeiderene når aktivitetene i flere næringer er økende. 
 

 

15. sept. 09:
Nok en milepel er nådd. Vi har nå rekruttert over 250 medarbeiderer i faste stillinger til det Norske næringslivet, et resultat vi er meget stolte av.
Årsaken til denne suksessen er vi helt overbevist om skyldes vår streben etter å levere kvalitet med god oppfølging av både arbeidsgiver og arbeidssøker. 
Gjør som Per og Pål (arbeidssøker) eller Hansen og Olsen (arbeidsgiver) og ta kontakt med oss neste gang du er på søk etter jobb eller ny medarbeider.
Vi vil gjøre hva vi kan for å hjelpe deg.       

 

19. jan. 09: 
Oppdragsmengden i 2008 har vist en positiv trend, og vi har mottatt henvendelser fra stadig flere entreprenører som ønsker å benytte våre tjenester.  

 

08. okt. 08:
Vi utvider vår virksomhet og utfører de fleste oppdrag innen utbygging, oppussing, tilbygg og rehabilitering. 
For nærmere avtale kontakt Jan-Erik Bråthen tlf. 90 53 24 43 eller e-post: jan-erik.braathen@fagmannformidling.no

 

17 april 2007: En milepel er nådd! Siden starten har vårt bemanningsbyrå rekruttert over 50 personer til bilbransjen. Hva skylles denne suksessen? Jo, med gode relasjoner og kjennskap til bransjen og deres behov har vi oppnådd en tillitt blant både arbeidssøkende og arbeidsgivere som vi er meget stolte av og som igjen har skapt denne suksessen. Men vi akter ikke å gi oss her, nei vi vil arbeide målbevist for å nå vårt hovedmål om å være bransjens førstevalg når nye fagfolk søker jobb og når arbeidsgiver søker nye medarbeidere. Velkommen skal du være.

 

13. aug. 2006: Som et ledd i kvalitetsikringen av våre tjenester er vi sertifisert i StartBANK Kvalifikasjonsordning for Bygg og Anleggsnæringen.

 

10 juli 2006: Etter stadig større pågang fra våre kunder har vi utvidet staben med en person, som har hovedansvar for bygg og anleggssektoren. Jan - Erik Bråthen er utfannet møbelsnekker og tømrer og har lang erfaring som selvstendig næringsdrivende. 

Vårt mål er over tid å bygge opp et mellomstort rekrutteringsfirma spesialisert på fagfolk. Med vår eksisterende kompetanse vil bilbransjen være et naturlig første satsingsområde, men vi ser muligheter også i andre bransjer, sier Lasse Rehder, som er eier og daglig leder av nystiftede Fagmannformidling AS i Industriveien i Sandvika. - Det eksisterer fremdeles et underbemanningsvakuum i bilbransjen, og dette tror jeg bransjen vil måtte leve med i overskuelig fremtid. Situasjonen er vanskelig å snu, for det er jo ikke slik at man bare kan styre elever til bilfag – i alle fall ikke så lenge lærlingeinntaket i bransjen ikke er høyere enn drøyt 50 prosent. Samtidig føler jeg vel at bransjen ikke har klart å formidle godt nok hvordan mekanikerfaget har forandret seg over årene. I dag handler det vel så mye om data og kretskort som tunge skiftenøkler og møkkete hender, sier Lasse Rehder, som selv har nærmere 40 års bakgrunn fra bilbransjen før han begynte å arbeide med rekruttering. Dette omfatter blant annet 17 år hos Bertel O. Steen og 10 år i Snap Drive. Selv er han utdannet mekaniker, og han har både praktisk og administrativ bakgrunn. Lærlingeordningen har han lang erfaring med, både fra egen arbeidsplass og som mangeårig sensor. Han understreker at Fagmannformidling – som navnet antyder – vil ha prioritet på rekruttering av fagarbeidere, primært norske. - Ved hjelp av et godt kontaktnett både i inn- og utland vil vi imidlertid heller ikke ha problemer med å rekruttere fra andre land ved behov, sier Rehder. - Godt skolerte mekanikere – gjerne på enkeltmerker – er det et stort behov for her i landet. Med nye kjøretøyforskrifter blir i hvert fall ikke dette behovet noe mindre, fastslår han. Fagmannformidling har allerede de første avtalene på plass med bilbransjen, og vil altså i første omgang konsentrere seg om å være en medspiller på rekruttering for bilbedrifter. - Med vårt utgangspunkt er dette et riktig og naturlig sted å starte. Vi må ta et skritt av gangen, men jeg ser helt klart muligheter også i flere andre bransjer enn bil etter hvert som vi arbeider oss inn på markedet, sier Lasse Rehder i Fagmannformidling.

 

Webutvikling av Metronet

Fagmannformidling AS
"Fagfolk til næringslivet"

Sidekart